Verzenden en retourneren

Click & Collect:
Wil je een bestelling ophalen in Arnhem, reken dan af via ‘Click & Collect’. Je krijgt van ons een email wanneer je bestelling klaar ligt. Ben je iets vergeten toe te voegen aan je bestelling, mail dan dan kijk ik hoe we het zo kunnen regelen dat je alle tegelijk kunt ophalen.

Verzenden:
Binnen Nederland is gratis verzenden mogelijk vanaf €75,- excl verzendkosten, dit wordt berekend tijdens het bestellen. Bestellingen worden verzonden met PostNL. Wil je je bestelling afhalen op een PostNL pakketpunt geef dit dan in het opmerkingenveld aan bij je bestelling.

We zijn verhuisd en daarom is de winkel nu een showroom en alleen op afspraak te bezoeken. Je kunt online een afspraak boeken om de showroom te bezoeken. klik hier om een afspraak te maken.

Binnen Europa gratis verzending vanaf €250,- (ex verzendkosten) en €375,- buiten Europa. Buiten Nederland worden er verzonden met DHL / DPD / Fedex / PostNL afhankelijk van de locatie en gewicht. We verzenden naar de meeste plaatsen wereldwijd.

De Verzendkosten worden automatisch gecalculeerd op basis van het adres, staat de locatie er niet bij, neem dan contact op. Indien wij een veel gunstiger tarief vinden voor verzenden zal het teveel aan verzendkosten worden gecrediteerd.

Voor items die uit de EU worden verzonden, kunnen onderworpen zijn aan belastingen, douanerechten en mogelijk extra kosten die door het land van bestemming worden geheven. De betaling van deze kosten zijn voor de koper en niet voor Recht en Averecht.

Verwerking van uw bestelling
Bestellingen worden verzonden van dinsdag t/m vrijdag. We proberen bestellingen binnen 2-3 dagen na ontvangen van de betaling te versturen, tijdens de huidige Covid pandemie kunnen er vanwege de grote drukte bij de vervoerders vertragingen voorkomen, wij hopen dat je daar begrip voor hebt.

In het spijtige geval dat we niet alle artikelen op voorraad hebben, zullen we proberen zo snel mogelijk (per e-mail of telefonisch) contact met je op te nemen om een passende oplossing te vinden.

Houd er rekening mee dat artikelen die samen met een pre-order zijn besteld, pas worden verzonden als de volledige bestelling is voltooid en klaar is voor verzending. Als je de andere items onmiddellijk wilt ontvangen, plaats dan 2 afzonderlijke bestellingen.


Track en Trace
Wij verzenden alle artikelen standaard met track & trace. Uw track & trace-code wordt rechtstreeks naar u verzonden door onze vervoerder, het kan soms 12-24 uur duren voordat het zichtbaar is.

Controleer je spamfilter als je de e-mail niet hebt ontvangen, of check de track and trace zelf op onze website.

Levertijd
Hoewel we proberen uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen, kunnen de levertijden buiten Nederland variëren. Voor een volledige lijst van internationale gemiddelde levertijden verwijzen wij u naar dit document van PostNL.

Retourneren:
U kunt uw gekochte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, met uitzondering van artikelen die op aanvraag zijn gemaakt of speciaal voor u bij een leverancier zijn besteld. Uitverkoop artikelen zijn uitgezonderd van de retour optie.

Als u artikelen wilt retourneren, moet u contact met ons opnemen voordat u ze retourneert. Alle artikelen behoren in perfecte staat te worden geretourneerd. We zullen het bedrag van de geretourneerde artikelen volledig terugbetalen en als we onjuiste artikelen naar u hebben verzonden of beschadigde of defecte goederen hebben verzonden, betalen we ook de verzendkosten voor uw bestelling terug. Indien u een deel retourneert en de zending viel in het ‘gratis verzenden’ bedrag dan zullen we, indien het resterende bedrag niet voldoende is om in aanmerking te komen voor ‘gratis verzenden’, de verzendkosten van het retour bedrag worden afgetrokken. De retourkosten zijn voor de klant

We vergoeden geen verzendkosten voor geretourneerde bestellingen als u van gedachten bent veranderd of hebt besloten dat u de bestelde artikelen niet wilt. De door jou gemaakte verzendkosten worden alleen terugbetaald onder de volgende omstandigheden:

• We hebben verkeerde items naar u verzonden
• We hebben defecte of beschadigde goederen naar u verzonden