Garen wil je voelen en kleuren wil je zien, daarom kun je op afspraak terecht in de showroom van Studio Recht en Averecht.

De showroom bevindt zich in het mooie Sonsbeekkwartier in Arnhem, zo’n 14 min van Arnhem Centraal. Dicht bij het Sonsbeekpark en diverse leuke horeca gelegenheden. Adres: Verhuellstraat 25, 6821DJ Arnhem, klik hier voor de route .

Een afspraak maken kan via onderstaande agenda: Boek je bezoek minimaal 24 uur en max 40 dagen van te voren. Klik op het pijltje om naar een nieuwe maand te gaan. Indien je met meer personen wilt komen kun je dat aangeven.

Wil je op één van de vaste dagen (wo, do, vrij) langs komen, bel dan naar 026-3893438, dan kijk ik of ik die dag nog ergens ruimte heb. Op showroom-zaterdagen lukt het meestal niet om de telefoon op te nemen.

Je kunt ook een privé les boeken: bv. hulp bij een patroon of het het herstellen van een fout, dit kan al vanaf €12,50 per 15 minuten, geef in het opmerkingen veld aan met welk patroon je hulp nodig hebt, of stuur een e-mail om te overleggen.

Als je alle stappen van de reservering hebt doorlopen en op afronden klikt dan ontvang je een automatische bevestiging per email.

Indien je alleen een kleine bestelling hebt, of je weet al wat je wilt, dan kun je natuurlijk ook bestellen via de website en het in de showroom afhalen, kies dan click & collect tijdens het afrekenen, je ontvangt van ons een email wanneer het voor je klaar staat.

Handig voor je bezoek:

  • Een beetje voorwerk op de website kan handig zijn. 😁
  • Als je iets voor een specifiek patroon zoekt, meld het dan in de comments.

Recht en Averecht is verhuisd! Het hoe en waarom kun je lezen in deze nieuwsbrief

Adres Showroom en Studio Recht en Averecht: Verhuellstraat 25, 6821DJ Arnhem. Route klik hier.


[]