fbpx

Recht en Averecht is verhuist! Het hoe en waarom kun je lezen in deze nieuwsbrief

Garen wil je voelen en kleuren wil je zien, daarom kun je vanaf eind september op afspraak terecht in de showroom van Studio Recht en Averecht.

De showroom bevindt zich in het mooie Sonsbeekkwartier in Arnhem, zo’n 14 min van Arnhem Centraal. Dicht bij het Sonsbeekpark en diverse leuke horeca gelegenheden. Adres: Verhuellstraat 25, 6821DJ Arnhem, klik hier voor de route .

Bezoek de showroom op afspraak: Een afspraak maken kan via onderstaande agenda. Boek je bezoek minimaal 24 uur en max 30 dagen van te voren . Klik op het pijltje om naar een nieuwe maand te gaan. Indien je met meerdere personen wilt komen kun je dat aangeven.

Je ontvangt van mij een bevestiging per email zodra we je afspraak hebben geverifieerd (er komen ook afspraken per email binnen vandaar dat het soms even kan duren). Kom alleen als je de afgelopen 2 dagen geen klachten hebt gehad.

Indien je alleen een kleine bestelling hebt, of je weet al wat je wilt, dan kun je natuurlijk ook bestellen via de website en het in de showroom afhalen, kies dan click & collect tijdens het afrekenen, je ontavngt van ons een email wanneer het voor je klaar staat.

Covid-regels in de showroom:

  • Kom alleen als je gezond bent
  • Houd 1,5 m afstand
  • Een beetje voorwerk op de website kan dan handig zijn. 😁
  • Voel je je niet lekker, ben je verkouden, kom dan als je weer wat beter voelt of bestel via de website.

Adres Showroom en Studio Recht en Averecht: Verhuellstraat 25, 6821DJ Arnhem. Route klik hier.