Hier vind je truien en boeken De patronen zijn voorzien van een materiaal-lijst en schema met voltooide maten. Makkelijker is natuurlijk een pakket inclusief wol aan te schaffen of het DIY totaal pakket dat ook de benodigde naalden en hulpmaterialen bevat. Prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten naar een adres in de Eu.

 
terug naar overzicht
Draad 2
Breiervaring: 

 

 

Draad! 2 rondbreien is het tweede boek in een serie van (tot nu toe) 3 boeken over breien.

Klik op de productafbeeldingen om de inhoudsopgave en andere pagina’s van het boek te bekijken.

 

Dit tweede boek uit de Draad! serie gaat over rondbreien. Hoe doe je het? Welke opzet- en afkanttechiek kun je het best gebruiken? Hoe geef je vorm aan je rondbreiwerk? Natuurlijk leggen we uit wat Fair Isle breien is en hoe je het doet. Het doorknippen van je breiwerk wordt in beeld en woord uitgelegd, dus eng, welnee.

 

Ook in dit boek komen kleur en strepen weer aan bod: we laten je zien hoe je Helix-strepen maakt en hoe je strakke ‘gewone’ strepen in het rond breit. En dan is er de sok, we leggen zowel de boord-eerst als wel de teen-eerst methode uit.

 

Tussen de hoofdstukken geven we je een aantal projecten met patronen, van eenvoudig tot moeilijk. Er zijn twee Fair Isle patronen, een mooie want en prachtige col of shawl.

 

Voorraad 2 

 BestelmogelijkhedenMaataantalPrijs p/s 
Nummer 2 € 25.65