Hier vind je truien en boeken De patronen zijn voorzien van een materiaal-lijst en schema met voltooide maten. Makkelijker is natuurlijk een pakket inclusief wol aan te schaffen of het DIY totaal pakket dat ook de benodigde naalden en hulpmaterialen bevat. Prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten naar een adres in de Eu.

 
terug naar overzicht
Knitsonik Stranded Colourwork Playbook
Breiervaring: 


 

Felicity Ford de schrijfster van het

'KNITSONIK stranded colourwork sourcebook' heeft nu twee boeken uitgebracht als aanvulling en uitbreiding op haar eerste boek.


'The Stranded Colourwork Playbook' geeft inspirerende mogelijkheden om patronen die in het dagelijks leven worden aangetroffen toe te passen in handbreisels. Je leert de kleuren en texturen uit je omgeving te vertalen en er mee te experimenteren. Te vergroten of juist te verkleien en hoetoe te passen in bv. een kol of in een sjaal.

 

'The Playbook colouring Companion' zegt het al, dit is je hulp bij het zoeken naar de juiste kleurcombinaties d.m.v. kleurplaaten, deze twee boeken vormen de perfecte combinatie.

 

Doordat je bij elk boek een digitale download code krijgt, kun je van het 'Companion' boek de kleurplaten meerdere malen gebruiken om de juiste kleur compinaties te zoeken.

 

Er is een speciale set prijs voor degene die beide boeken samen besteld.


Voor het originele Knitsonik boek, klik hier.


Voorraad  UITVERKOcht


 

 BestelmogelijkhedenMaataantalPrijs p/s