Hier vind je truien en boeken De patronen zijn voorzien van een materiaal-lijst en schema met voltooide maten. Makkelijker is natuurlijk een pakket inclusief wol aan te schaffen of het DIY totaal pakket dat ook de benodigde naalden en hulpmaterialen bevat. Prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten naar een adres in de Eu.

 
terug naar overzicht


Interpretations volume 3
Breiervaring: 

 

Interpretations Volume 3 - Joji Locatelli & Veera Valimaki

 

 

De uitgever Pompom zeg over dit blad:

 

We zijn ontzettend blij de design serie 'Interpretation's, een samenwerking tussen niemand minder dan Joji Locatelli en Veera Välimäki te publiceren.

 

Deze serie volgt de reis van twee vrienden, ieder aan een andere kant van de wereld, waarbij hun liefde voor hun land en prachtige breigoed wordt gecombineerd.

Deel 1 was het begin van een geheel nieuwe benadering van het ontwerpen. Hun droom project heeft zich ontwikkeld tot 3 prachtige collecties, nu voor het eerst ook beschikbaar in gedrukte vorm. 

 

Elk volume bestaat uit zes thema's, zes woorden met twee ontwerpen geïnspireerd door elk woord, het laat een persoonlijke kijk op elk van deze thema's zien. Deze mooie boeken worden gegarandeerd collectors items. En niet tevergeten een prachtig naslagwerk waar je telkens op kunt teruggrijpen.

 

 Voorrraaad  2

 BestelmogelijkhedenMaataantalPrijs p/s 
Interpretations-3 € 23.50