Hier vind je truien en boeken De patronen zijn voorzien van een materiaal-lijst en schema met voltooide maten. Makkelijker is natuurlijk een pakket inclusief wol aan te schaffen of het DIY totaal pakket dat ook de benodigde naalden en hulpmaterialen bevat. Prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten naar een adres in de Eu.

 
terug naar overzicht
Mittens of Latvia
Breiervaring: 


"Mittens of Latvia - 178 Traditional Designs to Knit"  


UITVEROCHT!

Let op het boek past NIET door de brievenbus!

 

Dit prachtige en praktische boek laat 178 historische voorbeelden van wanten uit de verschillende streken van Letland zien, daarmee is het een historisch gezien het meest complete en informatieve boek dat verkrijgbaar is, een historische encyclopedie.

Daarnaast bevat het veel praktische informatie over de wanten, op 1 pagina staat het patroon en op de andere pagina staat een gebreid voorbeeld, bij elk patroon staat de historische informatie vermeld.

 

Zit je op Facebook dan kun je via oderstaande link een aantal video's bekijken over het boek en de Letse wanten. klik hier!We hebben nu ook garen gevonden waarmee je de patronen met de goede steekverhouding kunt breien!


De BC Garn Semilla extra fino, Getwijnt, 100% ecologische wol met een prachtige zachte glans in wel 41 kleuren


Voor 1 paar 2 kleurige wanten 230 meter garen per kleur nodig.

Speciaal voor dit boek maken we  zowel bollen van 240 meter en mini-strengen van 60 meter voor de extra kleuren die vaak erbij gbruikt worden.

Klik hier om de kleuren te bekijken.per stuk € 39,95  UITVEROCHT!

Let op het boek past NIET door de brievenbus!

BestelmogelijkhedenMaataantalPrijs p/s 
Mittens of Latvia boek € 39.95