Hier vind je  o.a.mutsen, sjaals. De patronen zijn voorzien van een materiaallijst en schema met voltooide maten. Makkelijker is natuurlijk een pakket inclusief wol aan te schaffen of zelfs het DIY totaal pakket dat ook de benodigde naalden en handigheden bevat. Prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten naar een adres in de Eu.

terug naar overzicht
Tosh meets Artemis
Breiervaring: gemiddeld

 


Ervaring **


Deze heerlijk lange sjaal is van de ene punt naar de andere punt gebreid. de maat is ± 30 x 238 cm na blocken

De combinatie van wisselende strepen en verlengde slipsteken maakt het een afwisselend project om te breien. Uiteraard hoeft je niet deze heldere kleurencombo te gebruiken, als je liever een rustigere versie wilt maken. Wil je dezelfde contrasten zorg er dan voor dat er een lichter en een donkerdere kleur zijn en één die voldoende contrast heeft met de beide andere kleuren. je kunt ook kiezen om alleen kleur A als contrast kleur te gebruiken en 2 verschillende kleuren in dezelfde grijswaarde.

Ik help je graag door een foto te maken van de door jou gekozen combinatie, mail dan.

 

 

benodigdheden:

- 3 strengen in verschillende kleuren fingering of sok dikte garen, per kleur/streng 384 m.

In dit voorbeeld zie je: Madelinetosh merino light - Neon Peach (384 m) Madelinetosh merino light - Fanthom (384 m) en Artemis single merino - Therpischore (366 m) 

- breinaalden 3.5 mm 

- stopnaald

- evt. stekenmarkeerders

 

 

Alternatieve garens: Malabrigo Mechita of Sock, Trélis - Zeus / of Eros, Manos del Uruguay - fino, Onion Nettle Sock of BC Garn-Alba.

Digitaal patroon: Vanwege de nieuwe EU btw regels worden digitale patronen via de email verstuurd. Je ontvang van ons handmatig via de email een downloadlink. 

 

 

NL en EN = Nederlands- en Engelstalig patroon (both English and Dutch Pattern)

> via Ravelry klik hier BestelmogelijkhedenMaataantalPrijs p/s 
NL - print € 8.00