Hier vind je truien en boeken De patronen zijn voorzien van een materiaal-lijst en schema met voltooide maten. Makkelijker is natuurlijk een pakket inclusief wol aan te schaffen of het DIY totaal pakket dat ook de benodigde naalden en hulpmaterialen bevat. Prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten naar een adres in de Eu.

 
terug naar overzicht


Take Heart
Breiervaring: 

 

Take Heart 'a tranatlantic knitting journey' - Fiona Alice


UITVERKOCHT, op bestelling leverbaar


Pompom over Take Heart:

 

Onze liefde voor drukwerk begeeft zich nu buiten het gebied van tijdschriften met ons eerste boek 'Take Heart'. Een transatlantische breireis van Fiona Alice. In het verleden heeft ze prachtige patronen ontworpen voor Pom Pom quarterly en we zijn blij om meer te laten zien van haar estetische ontwerpen, mooie illutraties en doordacht geschreven patronen.

 

'Take Heart' volgt een pad over de Atlantische Oceaan van Nova Scotia, Fiona's geboorteplaats, naar Londen waar ze nu woont. De foto's zijn van Juju Vail.

 

Elk patroon is liefdevol geïllustreerd door Fiona, samen met een beschrijving van haar inspiratie voor elk model. Wij zijn van mening dat met de hand gemaakte voorwerpen zijn doordrongen van de verhalen van degenen die ze maken, en nergens is dat duidelijker dan hier.BestelmogelijkhedenMaataantalPrijs p/s 
Take Heart € 23.00